Post by terhyamufwaren on Mar 6, 2022 22:24:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mystic Messenger ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mystic Messenger IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара бесконачне примогеме ▞▞▞
▞▞▞ Mystic Messenger 2022 version ▞▞▞
Ово је вероватно мој омиљени отоме, и стално сам га играо! Проблем је у томе што се мој стари уређај покварио и уместо тога користим Цхромебоок плус, не могу да отворим игру. Руши сваки пут, а с обзиром на то да је Јумин мој омиљени лик и да стално праве сличицу Јумин, као да ме задиркују. Молимо пронађите начин да ово поправите!
Скидао сам ово изнова и изнова, а нисам могао ни да играм игру, урадио сам све што сам желео, али још увек нисам могао да је играм, моја веза је добра, телефон ми је пуно простора и пријавио сам се, али зашто ми не дозвољава да играм!?!?! Молим те поправи ово!!!! А такође, оно на шта сам највише љут је зашто треба поново да преузмете!?!?! Када сам га отворио, писало је да морам да преузмем 500 мб или шта већ, па поправи ово!!!! Заиста желим да играм😭
Заиста ми се свиђа Мистиц Мессенгер. Забавно је играти и има добар заплет. Заиста уживам играјући ову игру. Већ сам на Јаехее-овом путу и узбуђен сам због Јуминове руте. И одједном не почиње. Стално се учитава текст каже „Дохваћање корисничких података..“ И морао сам да га поново инсталирам и плачем због својих напора.. немам доброг сна Т_Т молим те реши тај проблем. Када сам га поново инсталирао, и даље се учитава..
Човече, ова апликација вас приморава да купите пешчане сатове да бисте играли режим дубоке приче. Потрошено је 11 дана за ово.
Раније сам је играо. Почињем поново да је играм. Екран за учитавање је ужасан. Потребно је вечно да се дохвате подаци корисника. Имам добру везу, добар телефон са високим спецификацијама. Али ово неће отворити како је било раније. Пре него што се аутоматски пријавите, ваш налог ће се одмах отворити. Сада морате да чекате сатима на екрану за учитавање пре него што можете да играте игру. Волим да играм ову игру, не знам да ли је то само ја, али мислим да морате да побољшате екран за учитавање.
Mystic Messenger Simülasyon bvz
Mystic Messenger Simulación jws
па, купио сам отприлике 300 сатних наочала за 8,99 и урадио сам то два пута. коштао ме око 17$ и уопште није показао пешчане сатове, још увек пише да имам само 33 када имам пешчане наочаре, надам се да ћу то поправити. Измени: покушао сам да деинсталирам па поново инсталирам да видим да ли ће бити поправљен и сада је почело прешао сам када сам га сачувао
свиђа ми се
Невероватно
Mystic Messenger Simulação evr
Веома занимљива, забавна игра. Јединствена форма и различите приче са различитим завршетцима пружају недеље, ако не и месеце, забаву. То је заиста фтп - све што вам треба, можете зарадити у игрици. Пре три године бих му дао 5 звездица. Међутим, дубоко сам разочаран развојем приче и руковањем ликовима у новијим додацима, још од Отхер Стори, који имају осећај као да кажњавају играче што им се свиђају или не свиђају одређени ликови и остављају горак укус.
Неће радити. Покушао сам да пустим видео на почетку игре. Кутија која ме пита да ли желим да пустим видео греши и онда нестаје. Онда само постаје црно. Музика наставља да свира и ништа се не дешава. Само црни екран. Више пута сам излазио и улазио у игру. Пробао сам висок и низак квалитет за видео. Још увек није успело. Не могу да прескочим видео јер желим да га погледам. Помоћ молим? Да ли да га једноставно деинсталирам и поново инсталирам? Ова игра изгледа добро. Стварно желим да је играм. Поправите то.
За сада нема много интеракције за вашег лика у причи. Причају о мом хајдуку доста, али мени не много. било је досадно само читати интеракције између знакова. Само лута тамо-амо и не иде никуда. Нисам могао да схватим куда води ова прича са свим глупостима о којима брбљају, па сам је избрисао.
Немојте ме погрешно схватити: волим Мистиц Мессенгер и његове ликове, али о, мој господару, играти га као некога са апнејом у сну је чисто мучење. Волео бих да постоји начин да се заобиђу неки од проблема који укључују пропуштање ћаскања све време због насумичних нападаја успављивања - али иначе, то је одлична игра визуелног романа. Сваки лик је много важнији него што се у почетку чини и дефинитивно постоје тренуци које не бисте очекивали од овакве игре.
игра се квари након неколико дана. или се неће учитати при покретању апликације, одржавање сервера се не дешава, чак се каже да ваш налог не постоји. начини да се то мало превазиђе је да поново покренете телефон, искључите Ви-Фи везу или је избришете и поново преузмете апликацију. срање је покушавати да се ово игра са овим проблемима.
Исправите грешку на фотографији
Мени лично се ова игра веома свиђа. Прича је занимљива и веома интерактивна. Сви ликови имају своје чари. Свиђа ми се што избори које доносите заиста утичу на причу уместо да буду ирелевантни. Једини разлог због којег нисам дао 5 звездица је тај што не могу стално да будем онлајн, јер имам школу, што је лоше јер се игра наставља чак и ако ниси слободан. То значи да морате имати пуно слободног времена или морате бити у могућности да играте у сваком тренутку.Био сам велики обожаватељ ове игре када није укључивала куповину у апликацији. Разумем зашто програмер треба да дода ово. Међутим, и даље сам мислио да је тако скупо. Понекад сам купио длц не за играње, само сам хтео да ставим у своју колекцију. Купио сам робу на парцели на којој нема кода на ВИП картици.
волим игру, али у последње време постоји грешка која приказује све фотографије као фотографије за годишњицу.
Wykreślanka - Word Search Słowne bie
Играо сам ову игру на свом последњем телефону и желео сам да је играм поново, али нећу да се инсталира на мом телефону. Поново сам покренуо телефон, деинсталирао 10 апликација (имам и половину свог складишног простора бесплатно) и избрисао кеш са Гоогле Плаи продавнице; и даље се неће преузети. То ме чини тужним јер сам заиста уживао играјући ово, али једноставно се не преузима
Најневероватнија и најбоља отоме игра СВЕТА. Не сумњајте у ово.
Ово је једна од најбољих отоме игрица за слање порука на које ћете икада наићи...али. Пешчани сатови се изузетно ретко могу наћи осим ако их не купите за прави новац. Ако их купите са срцима која сте сакупили, па...стотину срца је ЈЕДАН пешчани сат, тако да ће вам требати године да се приближите добром броју њих. А пошто људи не могу да проводе сваки сат у току дана гледајући игрицу за обавештења, пропустићете доста разговора.
Играо сам игру скоро 3 дана и заиста сам уживао. Све док нисам имао проблема са сервером. Прошла је цела недеља, али још увек је ту! Волео бих да играм свих 11 дана, али не могу, овај проблем ми је покварио цело искуство.
У реду, тако да сам био заиста узбуђен што ћу играти ове игрице јер је било свуда, али када сам је преузео показало се „провера ажурирања“ и требало ми је 20 јебених минута да се ажурира, али сам био у реду са тим, али после тога је показало ДРУГО МФ АЖУРИРАЊЕ и требало је ЦЕО САТ и заглавило се на 90% и нисам могао да наставим одатле Веома сам разочаран.
Био сам петог дана и након што је неко узео иоосунга, дошло је до бљеска "лошег краја" од 0,7 секунди и поново је покренуо целу моју игру, прилично сам узнемирен, можете ли ми рећи зашто се то догодило?
Стално преузима много датотека и нехотице тражи ажурирања. Имајте на уму: њихове заиста велике датотеке. Наставиће да се учитава пре него што будете могли да играте.
То је стварно добра игра. Много волим ликове, добро су испланирани, прича/заплет је такође добар. Само мрзим да добијем пешчане наочаре. Више бих волео да постоји више опција за добијање више пешчаних сати осим куповине или добијања из приче. Даје вам сатне наочаре, али морате да зарадите више да бисте откључали руту или били у соби за ћаскање. Заиста волим игру, само ми треба више опција за добијање пешчаних наочала.
Свидело ми се, прошло време. Деинсталирао сам га јер ми је требало више простора за складиштење у телефону. Одлучио сам да га поново преузмем након што сам добио више простора за складиштење, али када сам покушао да се пријавим са новим налогом, старим или као гост, пише „Сервер недоступан“. Деинсталирао сам и инсталирао, рестартовао сам и апликацију и телефон, покушавам скоро цео дан и ништа другачије се не појављује. Поправите ово.
Изабрао сам Иоосунга и игра је ишла добро. Купио сам 60 пешчаних сатова наставио се до краја 7. дана и када сам направио другу куповину за 30, новац је одузет, али нисам добио пешчане сатове. пошто нисам желео да изгубим разговоре, купио сам још 30 истих издања. Послали су упит, али траже снимак екрана неуспеле куповине. показује успешан, али пешчани сатови нису примљени. Нису ми се јавили, ово је стварно разочаравајуће.
Најбоље игра икада!!!!!
Одлично, али приметио сам да не добијам слике у албуму иако су ми послали слике, на пример, Јусунг је послао слику својих тамних кругова на очима, али ја то нисам видео у свом албуму, молим вас да поправите!
Mystic Messenger உருவகப்படுத்துதல் klpt
Толико волим ову игру да ме буквално подсећа да једем и спавам, АЛИ тако ми је тешко да се пријавим. Понекад једноставно не ради чак и ако помислим да имам праву лозинку и е-пошту. Наглашава ме што знам да је важан разговор у току и чак ми не дозвољава да се пријавим у игру. Идк ако сам само ја, али молим вас да поправите ово.
Не можете променити слику профила! То уништава уживљавање у игру. Не осећам се као да ја разговарам са ликовима. Нисам једини који има овај проблем, многи други су били у последњих неколико месеци ако погледате постове на Реддиту. Притиснем 'одабери са фотографије'. Одводи ме до моје галерије и бирам слику коју сам чак смањио на 35 КБ!!! Враћа ме у мистични месинџер, али мени за избор фотографије или подразумеване фотографије је и даље ту и ништа се није променило. Поправите ускоро
Текст увек добија исту грешку. Имена ће постати НуллСтринг. А када се отвори... Порука је празна. Н када се врати у нормалу. Текст на који сам требао да одговорим не постоји. На крају само одговорим насумично, а да не знам питање... То је једна од главних грешака која ме увек мучи
Пси и педери Београда
Ово је најбоља игра коју сам икад играо! Заиста је забавно и занимљиво и никад ми није досадило!! П.С. Седам је бае
Сјајна апликација! Забавно ми је, стварно волим песму на почетку и крају, није тешко играти ни ову игру. Свиђа ми се. На крају крајева, оно што ми се не свиђа је да је соба за ћаскање увек откључана у датом времену, тако да ћете лако пропустити собу за ћаскање и увек ћете евидентирати сваку собу за ћаскање која се појави на вашој рути карактера, тако да нећете добити лош крај. Али заиста се препоручује за љубитеље отоме игара! За мене је тешко играти сваки пут када се појави соба за ћаскање, али ми то не смета.😁
Жао ми је, али нисам успео ни да играм игру, требало је вечно да се учита, а када је то урадила, само се ресетовала
Свиђа ми се то је ствар, али проблем је стварно споро учитавање и молим вас додајте још знакова и молим вас да ли можете да поправите у вези са долазним позивима и стварно супер споро и потребни су велики подаци, поправите то сам фрустриран угххх поправи то одмах, молим те, али иначе је ово одлично апликација, проблем је све што сам рекао...
После "Цхерица" на почетку, екран остаје веома дуго назад. Нисам могао ни да играм игру. Ово ми се догодило раније барем два пута. Веома сам разочаран што се овај проблем и даље јавља. Сваки пут сам морао да поново преузимам апликацију изнова и изнова, због чега губим податке. Све је било у реду док нисте одлучили да удвостручите сатове који ће вам требати у ћаскању... са 5 на 10 пешчаних сати да бисте вратили недостајуће цхат, са 80 пешчаног сата на 200 да отворим 707 & јумин руту..брух Потрошио сам толико енергије само да прикупим 100хг, а онда сам открио да се количина која ће вам требати променила, као што је био разлог..? Барем га врати смх 😐
Волим ову игру! Али молим вас побољшајте дан 1. Да бисте обавили сва ћаскања морате да почнете одмах после поноћи.. Али ја идем у кревет око 22 сата јер морам да устанем у 5.30 и због овога пропустим цео први дан ћаскања, ово је срање! Већ сам потрошио толико ХГ-а да ово схватим, штета за тако сјајну игру. Молимо вас да поправите ово или учините да ћаскања првог дана буду доступна са ХГ као и остали.
Почео сам да играм пре пар дана. Заиста сам уживао. Одједном не могу да уђем јер „немам услуге“. Радио је неколико сати раније и увек сам повезан на вифи. Не знам да ли је у питању игра или мој ВиФи, али сам се заиста радовао што ћу завршити Зенову руту.
Дрога
Ово је била моја омиљена игра икада! Поновио сам га много пута у протекле три године, али ми је престао да се пријавим, не дозвољава ми ни да играм као гост.
Приликом надоградње података требало ми је недељу дана само да мирно играм тгис игру, наишао сам на такву окрутност само зато што сам ово чекао, али сам то ипак поштовао и чекао... ликови су кул за разговор, волим уметност, начин на који праве њихове карактеристике су смешне, али наилазим на неколико учитавања и грешака у игри па вас молим да то поправите
Заиста волим ову игру, али је постала немогућа за играње са последњим ажурирањем. Сваки пут када сам отворио игру рекла ми је да ажурирам да бих наставила да играм, али је ажурирана на најновију верзију. Чак сам и деинсталирао и поново инсталирао и добио исту поруку.
Да ли је ова игра мртва или шта? Зар никада ништа нису оптимизовали, проверавали грешке?? Знате оно дугме за чување и излаз након ћаскања? Да те. Након што сам кликнуо на то, кренуло је "чување..." и учитавање бог зна колико дуго. Користим реалме ц2 са андроидом 9, тако да сам прилично сигуран да је мој уређај компатибилан. Идк у чему је проблем, да ли треба да пропустим сва ћаскања? Ово је срање. Изашао сам, деинсталирао сам.
Ово је далеко најбоља отоме игра коју сам икад играо, обожавам је и ТОПЛО је препоручујем !!! Изгубићете сан због ових ликова 😭
수상한 메신저 시뮬레이션 wvl
Прича је одлична и сви имају јаке карактере. Моја једина замерка је прескупа за куповину пешчаних наочала. Мислим... потрошити 100 срца само за 1 сат наочаре?! То кошта превише. Не би могло да кошта превише када бисте нам дозволили да у сваком разговору добијемо више срца... Заиста ми се свиђа ова игра. Али једноставно не могу да се носим са тим како сте нам дозволили да потрошимо превише срца само за 1 сат чаше 😵 Волео бих да промените правило, на пример 20 - 50 срца за 1 сат чаше.