Post by terhyamufwaren on Mar 6, 2022 22:34:07 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Flapping Cage: Avoid Spikes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Flapping Cage: Avoid Spikes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ до искуства бесплатно ▞▞▞
▞▞▞ Flapping Cage: Avoid Spikes 2022 version ▞▞▞
Ис фуб
бооооооо
Млохава птица може да погреши ово је страшно
У реду је, није најбоља игра икада, али је и даље добра, није моја врста игре!!😒
Једини разлог зашто ово радим је због 50 новчића
Фрустрирајуће забавно... када ради
... Огласи су превише као сваки други пут када умрете, појављује се додатак, а још досаднији су они видео огласи од 30 секунди. Брже је затворити апликацију и почети испочетка и гледати цео досадни и глупи додатак. Требало би да направите видео огласе као опцију за гледање ради размене за неке новчиће, а не само да нас терате да их гледамо. Деинсталирајте апликацију док не урадите нешто по том питању.
Тешка игра ме љути, али подносим то
Направите више оваквих игара, ви сте најбољи
Ова игра је веома забавна
Пошто нема кавеза за лепршаву птицу и ваше друге игре су много боље од обичне флаппи птице. Направите више игара за мене, волео бих да их играм.
Заиста је забавно, али псује
Има церсоин у себи. И неприкладне рекламе😕
Све ваше игре нису забавне
Супер супер хајде да поделимо са Киком
Толико забавно са свим забавним верзијама мини игара да чини игру 10 пута бољом!
Тако је добро да ми је хладно
Јако забавно ми се допало и сада имам ову слатку пламену птицу на мрежи! Веома сам срећан, игре су забавне и уживам у томе, одличан посао програмери!!! 😄👏👏👏😊
Свиђа ми се, али ми се свиђа оригинални флаппи бирд мултиплаиер
Није тако забавно
Увек сам волео изазов
Многи огласи ме збуњују усред игре !!!!!!!😤😵
Сјајна игра
Али веома тешко
Свиђа ми се што није као флаппи бирд на начин да је другачији и свиђа ми се лепа игра новчића
Толико волим
Ово је најгора игра икада
Волео бих да има појачања.
Олакшајте хавану
Ажурирајте га плзззз
Свиђа ми се како мораш да контролишеш шиљке
Који мотор сте користили да направите ову игру?
Flapping Cage: Avoid Spikes معمولی kzfm
Roller Ball 6: Bola Pantulan 6 Arked ullp
Не свиђа ми се чињеница да псује... Ако желите више преузимача, онда морате да га учините прикладним за малу децу. (није да сам ја један)
Као прво, изузетно је тешко прећи преко 20 у овој игри. Такође, ова игра вас тера да баците свој уређај на земљу (не препоручујемо је). Неколико других је ОГРОМНА количина ВИДЕО огласа. Врло неугодно. Постоји само суштина мултиплаиера поред табеле са резултатима. Под тим мислим да једва да уопште постоји мултиплаиер. Мислим, АЈДЕ! Ова игра је такође мало осредња у поређењу са преузетом од 1 мил "Флаппи Онлине". Такође му недостаје садржај са само 9 нивоа. Прилично недостаје, јесам ли у праву? Па то је моја рецензија ове игре са 3 звездице.
У игрици се стално појављују додаци и не могу да их затворим па морам да искључим игру и поново је покренем. Јер се замрзава. Ради исто што и клапање на мрежи.
Много забаве, изненађујуће није толико фрустрирајуће
Тешко је али ок
Ова игра је најбоља у продавници апликација
Допао ми се баш као и Ксбок оне
Супер Аддицтед!
Стварно црњо
Нека буде соба за ћаскање и као табела са резултатима
Било је ок
Управо сам добио кул кожу на флаппинг онлајн
Flapping Cage: Avoid Spikes Įprastos temos ojxb